EBS KRUMP 2018 SCHEDULE

experience the buckest krump weekend

DAY01

27th September

Location: Rooom Düsseldorf

18:00

Photo Exhibition & Launch party

Come and hang out with us at our pop-up photo exhibition & welcoming party. Enjoy good music & good people

DAY02

28th September

Location: Tanzhaus NRW, Erkrather Str. 30, 40233 Düsseldorf

19:00

Workshop

BabyEyex | Krump Foundation | 60mins

20:00

Workshop

Slam & Ugly Fate | Combos & Tags | 60mins

21:00

Workshop

Grichka | Grooves & Musicality| 60mins

22:00

Labb & Warm Up Session

Get warmed up for the buckest weekend in 2018! Entry is FREE

DAY03

29th September

Location: Tanzhaus NRW, Erkrather Str. 30, 40233 Düsseldorf

10:00

Workshop

Ruin | Masterclass | 90mins

11:30

Workshop

JSlaught | Specials & The Key for Sessions | 60mins

12:30

Workshop

Jr NY | Intermediate | 60mins

13:30

Workshop

Twiggz | New Generation | 60mins

14:30

Krump Talk

Q&A about krump

16:00

Preselection

Entry starts at 15:30 pm

TBA

Bully Groundz

Street Call Out Battles

DAY04

30th September

Location: Tanzhaus NRW, Erkrather Str. 30, 40233 Düsseldorf

10:00

Workshop

Grichka | Masterclass | 90mins

11:30

Workshop

Team Wave | Footwork & Krump Choreo | 60mins

12:30

Workshop

One Shot | Intermediate | 60mins

13:30

Workshop

Baby Eyex | Beast Camp Special | 60mins

15:00

Beat Maker Contest

16:00

EBS KRUMP WORLD MAIN EVENT 2018

The world top 16 Krump dancer will be battling at the EBS World Finals 2018. Be ready for another epic moment full of raw dance expression.